Warme lunchgerechten & desserts

Hoofdgerechten

Gepofte knolselderij – ponzu botersaus – paddenstoelen – miso 23.25

Gebakken corvinafilet – tomaten antiboise – basilicumsaus – Sallandse plaatham 25.5

Kalfssukade – als draadjesvlees – jus van truffel 25.5

Hertenrugfilet – jus van garam masala 27.5

Supplementen

Gebakken eendenlever 7.5

Friet – vadouvan mayonaise 4.5

Desserts

Mokka Рmousse van koffie Рschuim van koffie Рmango sorbetijs Рgranit̩ van passievrucht Рchocolade 11.5

Bosfruit Рgepocheerde bosvruchten Рgranit̩ van bosvruchten Рluchtige yoghurt Рyoghurt-basilicum ijs 10.5

Kaasplateau – vijf verschillende kazen met garnituren 15.5

Koffie of thee – met lekkernijen 6.5