Menukaart

Verrassingsmenu

Ons verrassingsmenu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Afhankelijk van het seizoen, worden er gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin.

Laat u verleiden door de keuken onder leiding van Gijs Koopman en kies voor het onderstaande menu. Het menu is enkel per tafel te bestellen

Vier gangen 45

Vijf gangen 52.5

Zes gangen 60

Menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen en voor eventuele wensen omtrent allergieën of diëten kunt u zich wenden tot onze medewerker


Voorgerechten & Lunchgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met dezembrood en gezouten boter

Burrata – pistache dukkah – bereidingen van rode biet 11

Gerookte zalm – dille – bereidingen van rode biet – zure room 15.5

Hollandse garnalen – gemarineerde tomaat – krokante garnaal – cocktailschuim 14.5

Pastrami van lamsbout – tapenade van doperwt en munt – taggiasche olijf – krokant van brood 14.5

Gepekelde runderhaas – aardpeer – specerijen – eendenlever 14.5

Coquilles (2 st.) – grapefruit – groene kruiden – sereh – doperwt 9.5

Proeverij – aspergesoep – gerookte zalm – lamspastrami – Holtkamp kalfskroket – Hollandse garnalen 23.5


Soepen

Tom Kha Kai – soep op basis van kokos en sereh – Hollandse garnalen – Granny Smith 9

Aspergesoep – 64 graden eitje – peterselie 8.5


Kroketten

Holtkamp kalfskroketten – twee stuks op brood – Deventer mosterdmayo – cornichons 10.5

Kroketten van Hollandse garnaal – twee stuks op brood – remoulade – tuinkers 11.5


Borrel

Bourgondische bitterballen – 8 stuks 7.5

Dezembrood – gezouten boter – daslook boter – olijfolie – gerookt zout 5.5

Sallandse plaatham 7.5


Hoofdgerechten & Lunchgerechten

Asperges met gerookte zalm – 64 graden eitje – groene hollandaise – krieltjes 21.5

Asperges met achterham – boterjus – peterselie – ei – krieltjes 20.5

Geschroeide asperges vegetarisch – grapefruit – sereh – doperwt – tuinkers – krieltjes 19.5

Jonge zeetong – roomboter – citroen – kappertjes – peterselie – amandelen – aardpeer 1 st. 18.5 | 2 st. 25.5

Kalfsribeye – gegrild – jus met café de Paris boter – seizoensgroenten 21.5

Extra te bestellen – frietjes met vadouvan mayonaise 3.5


Desserts

“Tiramisu” – sinaasappel – zwarte kardemom 9.5

Aardbeien – lychee – ruby chocolade – yoghurt basilicum ijs 9.5

Kaasplateau – vijf verschillende kazen met wisselende garnituren 12.5

Koffie of thee met lekkernijen 5.5


Drie gangen keuzemenu 37.5 | Twee gangen keuzemenu 30.5

Dit menu is enkel per tafel te bestellen

Voorgerechten

Burrata – pistache dukkah – bereidingen van rode biet

Hollandse garnalen – gemarineerde tomaat – krokante garnaal – cocktailschuim

Lamspastrami – doperwt en munt – taggiasche olijf

Hoofdgerechten

Geschroeide asperges – grapefruit – doperwt sereh – tuinkers – krieltjes

Jonge zeetong – roomboter – citroen kappertjes – peterselie – amandelen

Kalfsribeye – gegrild – jus met café de Paris – seizoensgroenten

Desserts

“Tiramisu” – sinaasappel – zwarte kardemom

Aardbei – lychee – ruby chocolade – yoghurt basilicum ijs

Kaasplateau – vijf kazen met wisselende garnituren