Dinerkaart

Verrassingsmenu

Ons verrassingsmenu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Afhankelijk van het seizoen, worden er gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin.

Laat u verleiden door de keuken onder leiding van Gijs Koopman en kies voor het onderstaande menu. Het menu is enkel per tafel te bestellen

Vier gangen 48.5

Vijf gangen 58.5

Zes gangen 66.5

Menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen en voor eventuele wensen omtrent allergieën of diëten kunt u zich wenden tot onze medewerker


Voorgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met dezembrood en gezouten boter

Voorgerechten

Oester ‘de gaey’ Garnituren 3.5 per stuk

Gerookte hangop van geitenyoghurt – ‘Tartaar’ van watermeloen – Taggiasche olijf – baharat – tomaat 12.5

Gerookte forel uit Emst – Selderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel 14.5

Hollandse garnalen – Gemarineerde tomaat – avocado – krokante garnaal – cocktailschuim 15.5

Pastrami van lamsbout – Tapenade van doperwt– Anjoviscrème – flammkuchen 14.5

Steak tartare – Oude remeker – 64 graden ei – ui – dragon 15.5


Hoofdgerechten

Geschroeide kabeljauw – Groene kruiden – grapefruit – sereh 24.5

Hollandse eendenborst – Aubergine – jus met ponzu 23.5

Miso aubergine – Ponzu hollandaise – groene asperge – shiitake – sesam 21.5

Jonge zeetong (2 stuks) Saus van vadouvan – bospeen 27.5

Tournedos – Jus van ossenstaart – groene groentes – bonenkruid 29.5

Supplementen

Gebakken eendenlever 7.5

Friet met vadouvan mayonaise  3.75


Desserts

“Tiramisu” – Sinaasappel – zwarte kardemom 9.5

Aardbeien – Pistache crème – pistache roomijs – saffraan 9.5

Kaasplateau – Vijf verschillende kazen met wisselende garnituren 13.5

Wentelteefje van brioche  Kweepeer – blauwschimmelkaas – pecannoot – rode biet 9.5


Drie gangen keuzemenu 39

Dit menu is enkel per tafel te bestellen

Voorgerechten

Gerookte hangop van geitenyoghurt ‘Tartaar’ van watermeloen – Taggiasche olijf – baharat – tomaat

Gerookte forel uit EmstSelderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel

Lamspastrami – doperwt en munt – taggiasche olijf

Hoofdgerechten

Miso auberginePonzu hollandaise – groene asperge – shiitake – sesam

Geschroeide kabeljauwGroene kruiden – grapefruit – sereh

Hollandse eendenborstAubergine – jus met ponzu

Desserts

“Tiramisu” – sinaasappel – zwarte kardemom

Aardbeien – Pistache crème – pistache roomijs – saffraan

Kaasplateau – drie kazen met wisselende garnituren