Dinerkaart

Zin om verrast te worden door Chef Gijs Koopman of kiest u liever voor een uitgebalanceerd 2/3 gangen keuzemenu? Klik dan op één van de onderstaande opties.

Voorgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met dezembrood en gezouten boter

Oester ‘de gaey’ Garnituren 3.50 per stuk

Gerookte hangop van geitenyoghurt – ‘Tartaar’ van watermeloen – Taggiasche olijf – baharat – tomaat 12.50

Gerookte forel uit Emst – Selderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel 14.50

Hollandse garnalen – Gemarineerde tomaat – avocado – krokante garnaal – cocktailschuim 15.50

Pastrami van lamsbout – Tapenade van doperwt– Anjoviscrème – flammkuchen 14.50

Steak tartare – Oude remeker – 64 graden ei – ui – dragon 15.50

Hoofdgerechten

Geschroeide kabeljauw – Groene kruiden – grapefruit – sereh 24.50

Hollandse eendenborst – Aubergine – jus met ponzu 23.50

Miso aubergine – Ponzu hollandaise – groene asperge – shiitake – sesam 21.50

Jonge zeetong (2 stuks) Saus van vadouvan – bospeen 27.50

Tournedos – Jus van ossenstaart – groene groentes – bonenkruid 29.50

Supplementen

Gebakken eendenlever 7.50

Friet met vadouvan mayonaise  3.75

Desserts

“Tiramisu” – Sinaasappel – mascarpone ijs 9.50

Aardbeien – Pistache crème – pistache roomijs – saffraan 9.50

Kaasplateau – Vijf verschillende kazen met wisselende garnituren 13.50

Wentelteefje van brioche  Kweepeer – blauwschimmelkaas – pecannoot – rode biet 9.50