Dinerkaart

Zin om verrast te worden door Chef Gijs Koopman of kiest u liever voor een uitgebalanceerd 2/3 gangen keuzemenu? Klik dan op één van de onderstaande opties.

Voorgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met dezembrood en gezouten boter

Oester ‘de Geay’ Garnituren 3.75 per stuk

Geitenkaas – rode groentes – pistache 14.5

Gerookte forel uit Emst – cornichons – Granny-Smith – biet – yoghurt – dille 14.75

Geschroeide gamba’s – mango – Thaisa basilicum – crème van gele curry – paksoi 15.75

Steak tartare – ponzu – sesam – sambai azijn – avocado – bosui 15.75

Pastrami van eend – foie gras – venkel – ananas – gefermenteerde knoflook 16.5

Hoofdgerechten

Gebakken corvinafilet– basilicumsaus – Sallandse plaatham 25.50

Jonge zeetong (2 stuks) Saus van vadouvan – bospeen 27.50

Gepofte knolselderij – ponzu botersaus – paddenstoelen – miso 23.25

Kalfssukade – als draadjesvlees – jus van truffel 25.5

Tournedos – van Ierse ossenhaas – jus van stoofvlees 31.5

Supplementen

Gebakken eendenlever 7.5

Friet met vadouvan mayonaise  4.5

Desserts

Mokka – mousse van koffie – schuim van koffie – mango sorbetijs – granité van passievrucht – chocolade 11.5

Bosfruit – gepocheerde bosvruchten – granité van bosvruchten – luchtige yoghurt – yoghurt-basilicum sorbetijs – merengue 10.5

Kaasplateau – Vijf verschillende kazen met garnituren 15.5