À la carte diner

Voorgerechten

Oesters speciale “de Geay”– sjalot – rode wijn azijn – tabasco – citroen 3.75 per stuk

Oesters speciale “de Geay”– Oosterse wijze – komkommer granité – ponzu 4.25 per stuk

Burrata – dukkah – venkel – sinaasappel – zeekraal – taggiasche olijf – tuille met venkelzaad 15.75

Dorade – ceviche – passievrucht – mango – gele paprika – specerijen crème – gepofte mais – lente ui 16.75

Zalm – geschroeid – unagi saus – crème van sesam – komkommer – furikake kroepoek 15.75

Rund en krab – steak tartaar van rund – salade van Noordzeekrab – algen gel – nori 17.5

Eendenbout – “pulled duck” – hoisin – 5 spice – foie gras – ananas – venkel – crème van gefermenteerde knoflook 17.5

Hoofdgerechten

Spitskool – gebakken in roomboter – bospeen – bulgur – gepofte granen – vadouvan – oud bokrijker grand cru 24.25

Kabeljauwfilet – geschroeid – met miso gelakt – ponzu botersaus 26.75

Heilbotfilet – gegrild – hollandaisesaus met truffel

Maishoen en langoustine – gebakken maishoenfilet – langoustines – jus van langoustines 26.75

Bavette – van graan gevoerd rundvlees – jus met morilles – lavas 27.5

Supplementen

Gebakken eendenlever 7.5

Friet – vadouvan mayonaise 4.5

Nagerechten

Appel en Baileys – frangipane taartje met appel – Baileys ijs – kaneel crème – rum rozijnen 10.25

Tropisch fruit – sorbetijs en mousse van tropisch fruit – schuim van citrus – kerrie – gekarameliseerde banaan 10.25

Kaasplateau – vijf verschillende kazen met garnituren 15.5

Koffie of thee – met lekkernijen 6.5