Nieuws

Merlan steak

Geplaatst op door in de categorie

Merlan steak (ribeye zonder vet) met mosterd-hollandaise, geroosterde ui en runderjus met dragon

Lees meer

Knolselderij

Geplaatst op door in de categorie

Gepofte jonge knolselderij, shiitake, crème van knolselderij en miso, crunch van ui en hollandaise saus

Lees meer

Zeebrasem

Geplaatst op door in de categorie

Ceviche van zeebrasem met gele paprika, mango, krokant en zoetzuur van mais en specerijencrème

Lees meer

Geplukte eend

Geplaatst op door in de categorie

Eendenbout uit Doornspijk, geplukt en gemarineerd in hoisin en five spices met een crème van abrikozen en lapsang souchon thee,…

Lees meer

Gepekelde runderhaas

Geplaatst op door in de categorie

Gepekelde “IJsselvallei” runderhaas met 0osterse groenten, misocrème, pinda’s, rauwe champignons en ponzu vinaigrette

Lees meer

Burrata

Geplaatst op door in de categorie

Burrata met dukkah (Egyptische noten-specerijenmengsel van pistache), pistachetuille, kriekenbier dressing, venkel en bereidingen van rode biet

Lees meer