Lunch gerechten

U kunt zich laten verrassen door de keuken of kiezen uit onderstaand menu

  • Twee gangen (voorgerecht en hoofdgerecht) 31,50
  • Drie gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 39,00
  • Vier gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert) 46,00

Voorgerecht: Gepekelde “IJsselvallei” runderhaas met oosterse groenten, misocrème, pinda’s, gepekelde eidooier, rauwe champignons en oosterse dressing

0f

Ceviche van zeebaars met watermeloen, venkel, koriander en nori popcorn

***

Tussengerecht: Tom kha kai soep met gamba, paksoi, en crumble van kippenhuid en koriander

Of

Geplukte eend in hoisin en five spices gemarineerd met umeboshicrème (ingelegde en gedroogde Japanse pruim), paksoi, krokante glasnoedels en eendeler

***

Hoofdgerecht: Lamsprocureur met za’atar (kruidenmix uit het Middden-Oosten), krokante kruidenkorst, BBQ aubergine en eigen jus

Of

Geschroeide kabeljauw met krachtige tomatenbouillon, tomaat, witte bonen en lavas

***

Dessert: Millefeuille (krokante laagjes van bladerdeeg) met aardbeien, rabarbercompote, yoghurt-dragonijs en yoghurt-witte chocoladecrème

Of

Drie kaassoorten met huisgemaakte krentewegge, Rinse appelstroop en mosterd van druivenmost


Lunchgerechten

Proeverij van rundercarpaccio (gepekelde runderhaas), Hollandse garnalen, geitenkaas, geplukte eend en soep van het seizoensaanbod 19,50

Soep van het seizoenaanbod 7,50

Tom Kha Kai soep met gamba 8,50

Gepekelde “IJsselvallei” runderhaas met oosterse groenten, misocrème, pinda’s, gepekelde eidooier, rauwe champignons en oosterse dressing 15,50

 Hollandse garnalen met schuim van groene gazpacho, ingelegde groentes en groene curry  15,50

Burrata met dukkah (Egyptische noten-specerijen) van pistache, kriekenbier dressing en bereidingen van rode biet 9,50

Geplukte eend in hoisin en five spices gemarineerd met umeboshicrème (ingelegde en gedroogde Japanse pruim), paksoi, krokante glasnoedels en eendelever 14,50

Ceviche van zeebaars met watermeloen, venkel, koriander en nori popcorn 13,50

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met onze eigen komijn-zuurdesembrood en gezouten roomboter

Desserts

Chocolade-opera gebak met BBQ ananas, chocolade schuim, kokos en kokos sorbetijs 8,50

Millefeuille (krokante laagjes van bladerdeeg) met aardbeien, rabarbercompote, yoghurt-dragonijs en yoghurt-witte chocoladecrème 7,50

Vijf kaassoorten met huisgemaakte krentewegge, Rinse appelstroop en

mosterd van druivenmost 12,50

Koffie/thee met 3 huisgemaakte zoete lekkernijen 5,50

Borrelkaart/Bar bites

“Fine de Claire” oester 3,00 per stuk

Assortiment van 3 kaassoorten 7,50

Huis-gemarineerde olijven 4,50

Wasabi noten 4,50

Ambachtelijke bitterballen (8 st.) 7,50

Zuurdesem-komijn brood met gezouten boter 5,50

Friet met vadouvan mayonaise 3,00