Lunchgerechten, voorgerechten & soepen

Onderstaande gerechten worden geserveerd met brood en gezouten boter

Oester ‘de Geay’ – garnituren 3.75 per stuk

Geitenkaas – rode groentes – pistache – ijsje van rode biet 14.5

Gerookte forel uit Emst – Granny-Smith – biet – yoghurt – dille 14.75

Pastrami van eend – foie gras – venkel – ananas – gefermenteerde knoflook 16.5

Knolselderij truffelsoep – zoetzure bleekselderij – bladselderij 9.5

Tom kha kai soep – gamba’s – Granny Smith 10.5

Broodjes

Holtkamp kalfskroketten – twee stuks – desembrood – Deventer mosterdmayo – cornichons 11.5

Kroketten van Hollandse garnaal – twee stuks – desembrood – remoulade – tuinkers 12.5

Forel – briochebrood – ravigotte – tuinkers – radijs 9.5

Sallandse plaatham – briochebrood – tomaten antiboise – olijfcrème 10.5

Geitenkaas – briochebrood – tomaten antiboise – olijfcrème 9.5

Roerei – briochebrood – truffel – tuinkers 10.5

High dunch

Luxe Diekhuus plateau 35 p.p. inclusief brood en gezouten boter

  • mimosa
  • oester
  • Sallandse plaatham
  • tom kha kai soep + gamba
  • kroket van Hollandse garnaal
  • pastrami van eend + foie gras
  • forel
  • geitenkaas
  • bosfruit

Diekhuus plateau 25 p.p. inclusief brood en gezouten boter

  • tom kha kai soep
  • Holtkamp kalfskroket
  • pastrami van eend
  • forel
  • geitenkaas
  • bosfruit