Lunchgerechten voorgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met zuurdesembrood.

Tartelette Gerookte labneh – tomaat – doperwt – watermeloen – krokante tuinboon – taggiasche olijf 15.75

Zalm – Geschroeid – unagi saus – crème van sesam – komkommer – furikake kroepoek 16.5

Forel uit Emst – Gerookte forel – tomaat – flan van bieslook – doperwt – yoghurt bieslook dressing – doperwt – toast 16.50

Rund – Steak tartaar van rund – 64c ei dooier – zoetzuur mosterdzaad – bieslook creme – oude bokrijker grand cru 17.5

Coquille en Tom Kha Kai – Coquilles – tom kha kai – krokante kippenhuid – edamame – granny smith appel 13.5

Proeverij – Holtkamp kalfskroket – steak tartaar – forel – labneh – tom kha kai soep 25

Hollandse garnalenkroketten (2 stuks) Zuurdesembrood – remoulade 12.5

Holtkamp kalfskroketten (2 stuks)– Zuurdesembrood – Deventer mosterdmayonaise – Amsterdamse ui 11.5

Hoofdgerechten

Prei en ei – Geschroeide prei – 64c eidooier – gerookte botersaus – bieslook – opperdoezer ronde 24.25

Zalm – Geschroeid – gerookte botersaus – kuit – bieslook 26.25

Zeebaars – Op de huid gebakken zeebaars filet – langoustine jus – rouille creme 27.75

Eend – Veluwse eendenborst – kumquat – jus van sherry en foie gras – krokant van de huid 26

Kalfslende – Joviander – jus van peper en cognac – lavas 27.5

Supplementen:

Gebakken eendenlever 8.5

Friet Vadouvan mayonaise 4.5

Nagerechten

Aardbeien – Gemarineerde aardbeien – espuma van lychee – citrus granite – ijs van ruby chocolade – sumac merengue 10

Bosbes en yoghurt – Mousse van bosbessen – yoghurt espuma – basilicum yoghurt ijs –bosbessen in rode bietensap – tuille van zwarte olijf 10

Advocaat en hazelnoot – Huisgemaakte advocaat – hazelnoten roomijs – room – dulche de leche – espresso crunch 8.5

Vijf kaassoorten – Nationaal en internationaal – garnituren 15.5

Koffie en likeuren

Koffie of thee met friandises 6.5

French coffee 7.5

Irish coffee 7.5

Italian coffee 7.5

Spanish coffee 7.5

Huisgemaakte likeuren

Huisgemaakte ‘Grand Marnier’ – Koffie – sinaasappel – kardemom 6.5

Huisgemaakte ‘Limoncello’ – Citroen – limoenblad – citroengras 6.5

Huisgemaakte ‘Sambuca’ – Steranijs – anijszaad – venkel 6.5