Lunchgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met desembrood en gezouten roomboter

Gerookte hangop van geitenyoghurt – Geschroeide avocado – Taggiasche olijf – baharat – tomaat 12.50
Steak tartare – Oude remeker – 64 graden ei – ui – dragon 15.50
Hollandse garnalen – Gemarineerde tomaat – avocado – krokante garnaal – cocktailschuim 14.50
Pastrami van lamsbout – Tapenade van doperwt en munt – taggiasche olijf – krokant van brood 14.50
Gerookte forel uit Emst – Selderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel 14.50
Holtkamp kalfskroketten – Twee stuks – op brood – Deventer mosterdmayo – cornichons 10.50
Kroketten van Hollandse garnaal – Twee stuks – op brood – remoulade – tuinkers 11.50
Proeverij – Tom kha kai – gerookte forel – lamspastrami – Holtkamp kalfskroket – Hollandse garnalen 23.50
Tom kha kai – Soep op basis van kokos en sereh – Hollandse garnalen – Granny Smith 9.00