Lunchgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met desembrood en gezouten roomboter


Steak tartare – ponzu – sesam – sambai azijn – avocado – bosui 15.75
Geschroeide gamba’s – mango – Thaise basilicum – crème van gele curry – paksoi 15.75
Gerookte forel uit Emst – cornichons – Granny-Smith – biet – yoghurt – dille 14.75
Holtkamp kalfskroketten – Twee stuks – op brood – Deventer mosterdmayo – cornichons 11.5
Kaaskroketten – Twee stuks – op brood – Deventer mosterdmayo – tuinkers 10.5

Kroketten van Hollandse garnaal – Twee stuks – op brood – remoulade – tuinkers 12.5
Proeverij – knolselderij soep met truffel – gerookte forel – pastrami van eend – Holtkamp kalfskroket – geschroeide gamba’s 25
Knolselderij truffelsoep – zoetzure bleekselderij – bladselderij 10.5