Lunch

Menukaart

Verrassingsmenu

Ons verrassingsmenu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Afhankelijk van het seizoen, worden er gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin. Laat u verleiden door de keuken onder leiding van Gijs Koopman en kies voor het onderstaande menu.

Het menu is enkel per tafel te bestellen en tot 15:00 uur

 

Drie gangen 39

Vier gangen 48.5

Vijf gangen 58.5

Zes gangen 66.5

 Menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen

 en voor eventuele wensen omtrent allergieën of diëten

kunt u zich wenden tot onze medewerkers

 

Drie gangen keuzemenu 39

Twee gangen keuze 32.5

Dit menu is enkel per tafel te bestellen en tot 15:00 uur 

 

Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts
Gerookte hangop

geitenyoghurt
watermeloen – tomaat

 

Miso aubergine

Ponzu Hollandaise – groene asperge – shiitake – sesam

 

“Tiramisu”

Sinaasappel zwarte kardemom ijs

 

 

Gerookte forel

Selderij – karnemelk – radijs – Granny-Smith – mierikswortel

 

Geschroeide kabeljauw

Groene kruiden – grapefruit – sereh

 

Aardbei

Pistachecrème – Pistache roomijs – saffraan

 

Lamspastrami

Doperwt – Anjoviscrème

flammkuchen

 

 

Hollandse eendenborst

Aubergine – jus met ponzu

 

Kaasplateau

Drie kazen met wisselende garnituren

 

Lunchgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met desembrood en gezouten roomboter

 

Gerookte hangop van geitenyoghurt

Geschroeide avocado – Taggiasche olijf – baharat – tomaat

12.5

Steak tartare

Oude remeker – 64 graden ei – ui – dragon

15.5

Hollandse garnalen

Gemarineerde tomaat – avocado – krokante garnaal – cocktailschuim

14.5

Pastrami van lamsbout

Tapenade van doperwt en munt – taggiasche olijf – krokant van brood

14.5

Gerookte forel uit Emst

Selderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel

14.5

Holtkamp kalfskroketten

Twee stuks – op brood – Deventer mosterdmayo – cornichons

10.5

Kroketten van Hollandse garnaal

Twee stuks – op brood – remoulade – tuinkers

11.5

 

Proeverij

Tom kha kai – gerookte forel – lamspastrami – Holtkamp kalfskroket – Hollandse garnalen

23.5

Tom kha kai

Soep op basis van kokos en sereh – Hollandse garnalen – Granny Smith

9

Desserts

“Tiramisu”

Sinaasappel – zwarte kardemom
9.5

Aardbeien

Pistache crème – pistache roomijs – saffraan

9.5

Kaasplateau

Vijf verschillende kazen met wisselende garnituren
13.5