Menukaart
Verrassingsmenu
Ons verrassingsmenu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Afhankelijk van het seizoen, worden er gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin. Laat u verleiden door de keuken onder leiding van Gijs Koopman en kies voor het onderstaande menu.
Het menu is enkel per tafel te bestellen en tot 15:00 uur
Drie gangen 39
Vier gangen 48.5
Vijf gangen 58.5
Zes gangen 66.5
Menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen
en voor eventuele wensen omtrent allergieën of diëten
kunt u zich wenden tot onze medewerkers
Drie gangen keuzemenu 39
Twee gangen keuze 32.5
Dit menu is enkel per tafel te bestellen en tot 15:00 uur
Voorgerechten | Hoofdgerechten | Desserts |
Gerookte hangop
geitenyoghurt |
Miso aubergine Ponzu Hollandaise – groene asperge – shiitake – sesam
|
“Tiramisu”
Sinaasappel zwarte kardemom ijs |
Gerookte forel Selderij – karnemelk – radijs – Granny-Smith – mierikswortel |
Geschroeide kabeljauw Groene kruiden – grapefruit – sereh |
Aardbei Pistachecrème – Pistache roomijs – saffraan |
Lamspastrami Doperwt – Anjoviscrème flammkuchen
|
Hollandse eendenborst Aubergine – jus met ponzu |
Kaasplateau Drie kazen met wisselende garnituren |
Lunchgerechten
Onderstaande gerechten worden geserveerd met desembrood en gezouten roomboter
Gerookte hangop van geitenyoghurt
Geschroeide avocado – Taggiasche olijf – baharat – tomaat
12.5
Steak tartare
Oude remeker – 64 graden ei – ui – dragon
15.5
Hollandse garnalen
Gemarineerde tomaat – avocado – krokante garnaal – cocktailschuim
14.5
Pastrami van lamsbout
Tapenade van doperwt en munt – taggiasche olijf – krokant van brood
14.5
Gerookte forel uit Emst
Selderij – karnemelk – radijs – Granny Smith – mierikswortel
14.5
Holtkamp kalfskroketten
Twee stuks – op brood – Deventer mosterdmayo – cornichons
10.5
Kroketten van Hollandse garnaal
Twee stuks – op brood – remoulade – tuinkers
11.5
Proeverij
Tom kha kai – gerookte forel – lamspastrami – Holtkamp kalfskroket – Hollandse garnalen
23.5
Tom kha kai
Soep op basis van kokos en sereh – Hollandse garnalen – Granny Smith
9
Desserts
“Tiramisu”
Sinaasappel – zwarte kardemom
9.5
Aardbeien
Pistache crème – pistache roomijs – saffraan
9.5
Kaasplateau
Vijf verschillende kazen met wisselende garnituren
13.5