Voorgerechten

Garnalen-groene gazpacho

Hollandse garnalen met schuim van groene gazpacho, ingelegde groentes en groene curry

15,50

Oester “Fine de Claire”

 Citroen / Sjalot / Rode wijn azijn

3,00 p.s.

Zeebaars

Ceviche van zeebaars met watermeloen, venkel, koriander en nori popcorn

13,50

Geplukte eend

Geplukte eend in hoisin en five spices gemarineerd met umeboshicrème (ingelegde en gedroogde Japanse pruim), paksoi, krokante glasnoedels en eendelever

14,50

Gepekelde runderhaas

Gepekelde “IJsselvallei” runderhaas met 0osterse groenten, misocrème, pinda’s, gepekelde eidooier, rauwe champignons en oosterse dressing

15,50

Burrata

Burrata met dukkah (Egyptische noten-specerijenmengsel) van pistache, kriekenbier dressing en bereidingen van rode biet

8,50

Tom kha kai soep

met gamba, paksoi, crumble van kippenhuid en korianderolie (ook vegetarisch te bestellen)

8,50