Voorgerechten

Garnalen-groene gazpacho

Hollandse garnalen met schuim van groene gazpacho, zoetzure groentes en groene curry

15,00

Oester “Fine de Claire”

 Citroen / Sjalot / Rode wijn azijn

3,00 p.s.

Zeebrasem

Ceviche van zeebrasem met gele paprika, mango, krokant en zoetzuur van mais en specerijencrème

15,00

Geplukte eend

Eendenbout uit Doornspijk, geplukt en gemarineerd in hoisin en five spices met een crème van abrikozen en lapsang souchon thee, koolrabi en eendenlever

16,00

Gepekelde runderhaas

Gepekelde “IJsselvallei” runderhaas met 0osterse groenten, misocrème, pinda’s, rauwe champignons en ponzu vinaigrette

16,50

Burrata

Burrata met dukkah (Egyptische noten-specerijenmengsel van pistache), pistachetuille, kriekenbier dressing, venkel en bereidingen van rode biet

11,00