Voorgerechten

Tartaar van tonijn

met mango compote, creme van crumble van cashewnoten, paksoi en gele curry

15,50

Oester “Fine de Claire”

 Citroen / Sjalot / Rode wijn azijn

3,00 p.s.

Zalm

in rode bieten gemarineerd, creme van gerookte paling, bereidingen van bieten, Granny Smith appel, mierikswortel en dille.

13,50

Geplukte eend

met hoisin, five spices, granaatappel, eendenleverpoeder, rode kool, hibiscus en stemgember creme

14,50

Gepekelde runderhaas

Dun gesneden met wintertruffel, bereidingen van aardpeer en in sambai gemarineerde paddenstoelen

15,50

Knolselderij salade

met blauwaderkaas, bladselderij creme, bleekselderij, walnoot en druiven in Verjus

8,00

Tom kha kai soep

met gamba, paksoi, crumble van kippenhuid en korianderolie (ook vegetarisch te bestellen)

8,00