Menukaart
Voorgerechten
Oesters Speciale Geay
Sjalot – rode wijnazijn – tabasco – citroen
per stuk 5,50
Oesters Speciale Geay oosters
Umeboshi – passievruchten granité – soja
per stuk 6,50
Koud gerookte forel van ‘t Smallert
Salade van knolselderij – appel – mierikswortel – dun geneden forel – mousse van forel – groene gazpacho
18,25
Rivierkreeften cocktail
Frisse ijsbergsla – cocktailsaus – rivierkreeften staartjes met fijne groenten – gemarineerde tomaat – selderij – avocado – schuim van tomaat
20,75
Buikspek & coquille
Zacht gegaarde buikspek, gelakt met unagisaus – gebakken coquille – Crème van bloemkool – zoetzure bloemkool – schuim van citroengras en limoengras
20,75
Steak tartaar 64 graden eidooier
Oosters gemarineerde steak tartaar – 64 graden eidooier – schuim van ponzu, soja & gember – krokant van nori
19,75
Burrata & tomaat
Tapenade van doperwten – gemarineerde tomaat – avocado – taggiasche olijven – tomaat basilicum vinaigrette – geroosterde cashewnoot
18,25
Crème soep van paprika en knoflook
Crème van amandel en zwarte olijf – tomaat – zacht gegaarde gamba – olie van chorizo & krokante amandel
16,25
Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aan bieden
Hoofdgerechten
Tournedos van schol
Groenten van het seizoen – dragon Beurre Blanc
33,50
Corvina
Op de huid gebakken Covina – schuim van Parmezaan – groenten van het seizoen
34,50
Veluwse eendenborst
Gebakken op de huid – jus van sinaasappel & 5-spice – groenten van het seizoen
34,50
Australische Black Angus steak
Rose gebraden – eigen jus met anijssoorten – groenten van het seizoen
32,50
Gebakken eendenlever supplement 10,50
Tournedos van andijvie & zomer truffel
Aardappel crème van truffel & mosterd – groene asperges – bospeen – schuim van Parmezaanse kaas
27,50
Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aanbieden
Supplementen
Gebakken eendenlever
10,50
Friet
Vadouvan mayonaise
5,50
Nagerechten
Aardbei & verveine
Gemarineerde aardbei – schuim van aardbei – mousse van yoghurt – verveine roomijs – merengue van basilicum & zwarte olijf
12,75
Rode biet & hibiscus
Mousse van citroengras en rode biet – compote van biet & blauwe bes & garam masala- schuim van yogurt – hibiscus sorbetijs
12,75
Diekhuus Croissant
Croissant gevuld met geitenkaas – lavas pesto – komijn – venkel roomijs – chutney van pompoen
14,25
Koffie en friandises
9,75
Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aanbieden
Koffie & Likeuren
French coffee / 9.5
Irish coffee / 9.5
Italian coffee / 9.5
Spanish coffee / 9.5
Huisgemaakte likeuren:
Huisgemaakte ‘Grand Marnier’
Koffie – sinaasappel – kardemom / 6.5
Huisgemaakte ‘Limoncello’
Citroen – limoenblad – citroengras / 7.5
Huisgemaakte ‘Sambuca’
Steranijs – anijszaad – venkel / 6.5