Menukaart

Voorgerechten

Oesters Speciale Geay

Sjalot – rode wijnazijn – tabasco – citroen
 per stuk 5,50

Oesters Speciale Geay oosters

Umeboshi – passievruchten granité – soja 
per stuk 6,50

Koud gerookte forel van t Smallert

Salade van knolselderij – appel – mierikswortel – dun geneden forel – mousse van forel – groene gazpacho

18,25

Rivierkreeften cocktail

Frisse ijsbergsla – cocktailsaus – rivierkreeften staartjes met fijne groenten – gemarineerde tomaat – selderij – avocado – schuim van tomaat

20,75

Buikspek & coquille

Zacht gegaarde buikspek, gelakt met unagisaus – gebakken coquille – Crème van bloemkool – zoetzure bloemkool – schuim van citroengras en limoengras

20,75

Steak tartaar 64 graden eidooier

Oosters gemarineerde steak tartaar – 64 graden eidooier – schuim van ponzu, soja & gember – krokant van nori

19,75

Burrata & tomaat

Tapenade van doperwten – gemarineerde tomaat – avocado – taggiasche olijven – tomaat basilicum vinaigrette – geroosterde cashewnoot

18,25

Crème soep van paprika en knoflook

Crème van amandel en zwarte olijf – tomaat – zacht gegaarde gamba – olie van chorizo & krokante amandel

16,25

Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aan bieden

Hoofdgerechten

Tournedos van schol

Groenten van het seizoen – dragon Beurre Blanc

33,50

Corvina

Op de huid gebakken Covina – schuim van Parmezaan – groenten van het seizoen

34,50

Veluwse eendenborst

Gebakken op de huid – jus van sinaasappel & 5-spice – groenten van het seizoen

34,50

Australische Black Angus steak

Rose gebraden – eigen jus met anijssoorten – groenten van het seizoen

32,50
Gebakken eendenlever supplement 10,50

Tournedos van andijvie & zomer truffel

Aardappel crème van truffel & mosterd – groene asperges – bospeen – schuim van Parmezaanse kaas

27,50

Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aanbieden

Supplementen

Gebakken eendenlever

10,50

Friet

Vadouvan mayonaise

5,50

Nagerechten

Aardbei & verveine

Gemarineerde aardbei – schuim van aardbei – mousse van yoghurt – verveine roomijs – merengue van basilicum & zwarte olijf

12,75

Rode biet & hibiscus

Mousse van citroengras en rode biet – compote van biet & blauwe bes & garam masala- schuim van yogurt – hibiscus sorbetijs

 12,75

Diekhuus Croissant

Croissant gevuld met geitenkaas – lavas pesto – komijn – venkel roomijs – chutney van pompoen

  14,25

Koffie en friandises

9,75

Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aanbieden

Koffie & Likeuren

French coffee / 9.5

Irish coffee / 9.5

Italian coffee / 9.5

Spanish coffee / 9.5

Huisgemaakte likeuren:

Huisgemaakte ‘Grand Marnier’

Koffie – sinaasappel – kardemom / 6.5

Huisgemaakte ‘Limoncello’

Citroen – limoenblad – citroengras / 7.5

Huisgemaakte ‘Sambuca’

Steranijs – anijszaad – venkel / 6.5