Riverside Diekhuus – lunchkaart

De lunchkaart is te bestellen tussen 12 – 15 uur
Onze chef-kok Marco van Lohuizen en zijn team heeft voor u een verrassende en culinaire lunch samengesteld vanuit ons menu.
Al onze gerechten zijn met passie gemaakt en wij maken gebruik van lokale producten.
Wilt u geheel verzorgd worden met ons Tastingmenu voor de lunch, kijk dan op deze menukaart
https://tnieuwediekhuus.nl/tasting-menu/

12- uurtje vis

Garnalen kroket met cocktailsaus – Ceaser salade met zacht gegaarde gamba – koud gerookte, dun gesneden forel van ’t Smallert, salade van knolselderij, appel en mierikswortel, groene gazpacho – crème soep van paprika en tuinsalade, geserveerd met ons venkel-desem brood en huisgemaakte boter
26,50

12- uurtje vlees

Kalfskroket met Deventer mosterd – Ceasar salade met kip – Oosterse gemarineerde steak tartaar, schuim gemaakt van ponzu, soja & gember, krokant van nori – crème soep van paprika en tuinsalade, geserveerd met ons venkel-desem brood en huisgemaakte boter
24,50

Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers
Onze keuken kan geen vegan & lactosevrije gerechten aanbieden