Take away menu @huus

Brood & soepen

1/2 Diekhuus brood – gezouten boter – miso boter – gerookt zout – Portugese olijfolie 7.5

1 Diekhuus brood – gezouten boter – miso boter – gerookt zout – Portugese olijfolie 12.5

Knolselderij truffelsoep (800 ml) – zoetzure bleekselderij – olie van bladselderij 14

Tom kha kai soep (800 ml) – gamba’s – edamame – champignons 15

Voor- en tussengerechten

“Carpaccio van biet” – dry aged biet – dille – yoghurt – feta – kesbeke biet 10.5

Tonijn – noedelsalade – wasabi – Oosterse dressing – komkommer – radijs 11.5

Gepekeld rundvlees – crème van miso – boontjes – champignon – pinda’s 11.5

Hoofdgerechten

Gepofte knolselderij – miso – ponzu saus – paddestoelen 19.5

Gegrilde heilbot – saus van vadouvan – spitskool – bospeen – gekonfijte Charlotte aardappel 21

Hertenrugfilet – jus van druivenmost – stoofpeer – spitskool – gekonfijte Charlotte aardappel 21

Supplementen

Stoofperen (4 pers.) 6.5

Aardappelpuree (4 pers.) 6.5

Desserts

Kaasplankje 9

Panna cotta van koffie – crème van tonkaboon – merengue van koffie – salade van sinaasappel 10.5

Broodjes to go @Diekhuus

Brioche brood

Oude boeren kaas – Deventer mosterdmayonaise – tuinkers 6.5

Sallandse plaatham – remoulade – tuinkers 7.5

Holtkamp kroket – Deventer mosterd mayonaise 7.5