Tasting menu

Laat u verleiden door het mooiste wat onze keuken te bieden heeft.

Kalf en makreel

Steak tartaar van kalf – creme van gerookte makreel – tartelette – komkommer- cornichons

Coquille en Tom Kha Kai

Coquilles – Tom kha kai – krokante kippenhuid – koriander – paksoi

Zeebaars filet

Op de huid gebakken zeebaars – langoustine jus – rouille creme

Heilbot

Gegrilde heilbotfilet – Hollandaise – truffel

Hert

Rugfilet – jus van zwarte kardemon

Gorgonzola

Gorgonzola creme – ijs van Granny Smith en sparren top – walnoot –  selderij

Druif en dragon

IJs van mascarpone – mousse en granite van druif – verjus – dragon

– Het menu is enkel per tafel te bestellen –

Vier gangen menu

Kalf – coquille – hert – druif/52

Vijf gangen menu

Kalf – coquille – heilbot – hert – druif/62

Zes gangen menu

Kalf – coquille – heilbot – hert – gorgonzola – druif/ 72

Supplement

Gebakken eendenlever / 8.5

Friet

Vadouvan mayonaise/ 4.5

Voor allergieën en dieetwensen wendt u zich tot één van onze medewerkers