Tastingmenu

Ons tasting menu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Laat u verleiden door het mooiste wat onze keuken te bieden heeft.

Zalm– Geschroeid – unagi saus – crème van sesam – komkommer – furikake kroepoek

Coquille en Tom Kha Kai– Coquilles – tom kha kai – krokante kippenhuid – edamame – granny smith appel

Zeebaars filet– Op de huid gebakken zeebaars – langoustine jus – rouille creme

Kalfslende– Joviander – jus van peper en cognac – lavas

Gorgonzola– Gorgonzola creme – ijs van Granny Smith en sparren top – walnoot –  selderij

Bosbes en yoghurt– Mousse van bosbessen – yoghurt espuma – basilicum yoghurt ijs – bosbessen in rode bietensap – tuille van zwarte olijf

– Het menu is enkel per tafel te bestellen –

Vier gangen menu

Zalm- coquille – kalfslende – bosbes 52

Vijf gangen menu
Zalm – coquille – zeebaars – kalfslende– bosbes 62

Zes gangen menu
Zalm – coquille – zeebaars – kalfslende – gorgonzola – bosbes 72

Supplement:

Gebakken eendenlever – 8.5

Friet – Vadouvan mayonaise 4.5