Tastingmenu

Ons tastingmenu (4, 5 of 6 gangen) bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Afhankelijk van het seizoen, worden er gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin. Laat u verleiden door de keuken onder leiding van Gijs Koopman en kies voor het onderstaande menu.

Het menu is enkel per tafel te bestellen

Pastrami van eend – foie gras – venkel – ananas – gefermenteerde knoflook

Geschroeide gamba’s – mango – Thaise basilicum – crème van gele curry – paksoi

Gebakken corvinafilet – tomaten antiboise – basilicumsaus – Sallandse plaatham

Runderstoofvlees – selderij – 64 graden ei – truffel

Hertenrugfilet – jus van garam masala

Bosfruit – gepocheerde bosvruchten – granité van bosvruchten – luchtige yoghurt – yoghurt-basilicum sorbetijs – merengue

Vier gangen 52

Pastrami van eend – Geschroeide gamba’s – Hertenrugfilet – Bosfruit

Vijf gangen 62

Pastrami van eend – Geschroeide gamba’s – Gebakken corvinafilet – Hertenrugfilet – Bosfruit

Zes gangen 72

Pastrami van eend – Geschroeide gamba’s – Gebakken corvinafilet – Runderstoofvlees – Hertenrugfilet – Bosfruit