Tastingmenu
Ons tasting menu bestaat uit gerechten waarvan een groot gedeelte uit de regio’s Veluwe en IJsselland komen. Laat u verleiden door het mooiste wat onze keuken te bieden heeft.
Zalm– Geschroeid – unagi saus – crème van sesam – komkommer – furikake kroepoek
Coquille en Tom Kha Kai– Coquilles – tom kha kai – krokante kippenhuid – edamame – granny smith appel
Zeebaars filet– Op de huid gebakken zeebaars – langoustine jus – rouille creme
Kalfslende– Joviander – jus van peper en cognac – lavas
Gorgonzola– Gorgonzola creme – ijs van Granny Smith en sparren top – walnoot – selderij
Bosbes en yoghurt– Mousse van bosbessen – yoghurt espuma – basilicum yoghurt ijs – bosbessen in rode bietensap – tuille van zwarte olijf
– Het menu is enkel per tafel te bestellen –
Vier gangen menu
Zalm- coquille – kalfslende – bosbes 52
Vijf gangen menu
Zalm – coquille – zeebaars – kalfslende– bosbes 62
Zes gangen menu
Zalm – coquille – zeebaars – kalfslende – gorgonzola – bosbes 72
Supplement:
Gebakken eendenlever – 8.5
Friet – Vadouvan mayonaise 4.5